Ilmanvaihdon puhdistus

Kokonaisvaltainen &
luotettava

Meiltä saat kokonaisvaltaisen ilmanvaihdon puhdistuksen ammattitaidolla ja luotettavasti. Puhdistustyön valmistuttua saat yksityiskohtaisen ja selkeän raportin tehdystä työstä. Raporttiin kuuluvat myös ennen ja jälkeen -valokuvat, jotka havainnollistavat puhdistuksen eri työvaiheita ja lopputuloksen laatua.

Terveys ja tehokkuus edellä

Ilmanvaihtokanavien- ja laitteiden säännöllisellä huollolla ja puhdistuksella varmistat terveellisen ja turvallisen sisäilmanlaadun. Lisäksi oikein toimiva ilmanvaihto parantaa kiinteistön energiatehokkuutta sekä ehkäisee virusten ja bakteerien leviämistä. Ivonin toteuttaman ilmanvaihdon puhdistuksen jälkeen nautit takuuvarmasti puhtaasta sisäilmasta!

Terveellinen ja turvallinen sisäilma
Selkeä raportti “ennen & jälkeen”
Energiatehokas ratkaisu

Sisäasiainministeriön asetuksen 802/2001 nojalla ilmanvaihtokanavat- ja laitteistot tulee puhdistaa tilojen käyttötarkoituksesta riippuen vähintään vuoden tai viiden vuoden välein.

Vuoden välein puhdistettavia tiloja ovat ammattikeittiöiden rasvakanavat ja teollisuuskäytössä olevat tilat. Viiden vuoden välein puhdistettavia tiloja ovat vanhainkodit, päiväkodit, koulut, ravintolat hotellit sekä sairaalat.

Asuin-, toimisto- ja liiketilojen ilmanvaihtokanavat ja laitteistot suositellaan puhdistettavaksi viiden-kymmenen vuoden välien.

 

Kiinnostuitko?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä ja palautteissa.